Lentokonemekaanikko/-asentaja (Helsinki/Tampere/Lahti)

Haemme nyt laajentuvaan toimipisteverkostoomme lisää lentokoneasentajia ja -mekaanikkoja.

  • Kokoaikainen tehtävä, joskin hakemukset myös osa-aikaisuuksiin huomioidaan
  • Asemapaikkana Helsinki-Malmi (EFHF), Lahti-Vesivehmaa (EFLA), Tampere-Pirkkala (EFTP) tai Aalborg (EKYT) sopimuksen mukaan

Vaatimukset

  • Lentokoneasentajan perustutkinto ja hyväksytysti suoritetut EASA Part-66:n mukaiset moduulit
  • Perusymmärrys mäntämoottorisista yleisilmailukoneista
  • Aikaisempi kokemus Diamond-, Cessna- ja Cirrus-lentokoneista katsotaan eduksi
  • Riittävä englannin kielen taito

Lisäeduiksi katsotaan

  • EASA Part-66-lupakirja soveltuvin kelpuutuksin (B1, B2, ja/tai B3 tai B1.2 Ryhmä 3)
  • Garmin-avioniikkajärjestelmien tuntemus
  • Instrumentaatio-osaaminen
  • Sujuva englannin kielen taito

EASA Part-66:n mukainen lentokonemekaanikon lupakirja ja aikaisempi kokemus huoltotodisteen antajana Part-145- tai Part-M.F -säädösten mukaisesti katsotaan erityiseksi eduksi, ja arvostamme huoltokokemusta varsinkin Diamond-lentokoneista. Tarvittaessa Aeropole Aircraft Maintenance Oy tarjoaa konetyyppikohtaisen koulutuksen.

Aikaisempi kokemuksesi komposiittirakenteisista lentokoneista, Lycoming-, Continental-, Austro- ja/tai Thielert/Technify-moottoreista ja erityisesti Garmin-avioniikkajärjestelmistä katsotaan niin ikään eduksesi.

Odotamme sinulta ammattitaitoista otetta, turvallisuuslähtöistä ajattelua sekä aitoa palveluasennetta. Asiakkaamme ja henkilökuntamme haluavat nähdä palvelualttiin ammattilaisen pitävän huolta lentokoneistaan – olisitko juuri sinä sopiva henkilö tehtävään?

Aeropole Aircraft Maintenance Oy (FI.MF.0007, täysin Aeropole Oy:n omistama tytäryhtiö) tarjoaa huipputason huoltopalveluita Diamondeille ja muille lentokoneille Helsinki-Malmin lentoasemalla sekä uudessa Lahti-Vesivehmaan huoltokeskuksessaan. Aeropole Aircraft Maintenance Oy on Suomen ainoa virallinen Diamond Aircraft Service Center. Aeropolella on toimipiste myös Tampere-Pirkkalan lentoasemalla ja konserni toimii myös Tanskassa ja Ranskassa.

Me Aeropolella suhtaudumme intohimoisesti loistavaan asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on olla Suomen laadukkain huoltoyritys. Lupaamme asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaspalvelun, laadun ja tietenkin turvallisuuden – ilman kompromisseja. Tarjoamme kehittymishaluisille työntekijöillemme dynaamisen kasvuympäristön urakehitykseen, ja toisaalta tarvitsemme myös asemassaan ja tehtävissään pitkään viihtyviä asiantuntijoita. Olemme yksi harvoista kannattavista kotimaisista alan yrityksistä, joka voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen ilman vuorotyön rasittavuutta.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.