Avioniikka-asentaja, lentokoneet (Helsinki/Tampere/Lahti)

Haemme nyt sähkö- ja radiojärjestelmien uusimisiin, huoltoihin ja korjauksiin lentokoneasentajaa tai -mekaanikkoa.

 • Kokoaikainen tehtävä
 • Asemapaikkana Helsinki-Malmi (EFHF), Lahti-Vesivehmaa (EFLA) tai Tampere-Pirkkala (EFTP) sopimuksen mukaan

VAATIMUKSET

 • Lentokoneasentajan peruskoulutus
 • Erikoistumisopinnot avioniikka-asentajan tehtäviin ja/tai erityinen kiinnostus ja suuntautuminen radio- ja tietoliikenneteknologiaan
 • Riittävä englannin kielen taito

LISĂ„EDUIKSI KATSOTAAN

 • EASA Part-66 -lupakirja soveltuvin kelpuutuksin (B1, B2, ja/tai B3 tai B1.2 Ryhmä 3)
 • Garmin-avioniikkajärjestelmien tuntemus
 • Instrumentaatio-osaaminen
 • Harrastuneisuus tietotekniikan parissa
 • Aikaisempi kokemus mäntämoottoristen yleisilmailukoneiden huoltotoiminnasta
 • Sujuva englannin kielen taito

EASA Part-66:n mukainen lentokonemekaanikon lupakirja ja aikaisempi kokemus huoltotodisteen antajana Part-145- tai Part-M.F -säädösten mukaisesti katsotaan erityiseksi eduksi, ja arvostamme huoltokokemusta varsinkin Diamond-lentokoneista. Tarvittaessa Aeropole Aircraft Maintenance Oy tarjoaa konetyyppikohtaisen koulutuksen.

Tämä positio on ennen kaikkea sähkö- ja radiojärjestelmien sekä instrumentoinnin asennukseen erikoistuneelle/erikoistuvalle asentajalle/lupakirjamekaanikolle. Aeropolella alkaa esimerkiksi nyt laajempi radiojärjestelmien uusimishanke vanhemman Diamond- ja Cessna-kaluston osalta. Työnkuvaa voidaan kuitenkin laajentaa hakijan mukaan sisältämään myös muita yleisilmailukoneiden huoltotehtäviä.

Aikaisempi kokemuksesi komposiittirakenteisista lentokoneista, Lycoming-, Continental-, Austro- ja/tai Thielert/Technify-moottoreista ja erityisesti Garmin-avioniikkajärjestelmistä katsotaan eduksesi.

Odotamme sinulta ammattitaitoista otetta, turvallisuuslähtöistä ajattelua sekä aitoa palveluasennetta. Asiakkaamme ja henkilökuntamme haluavat nähdä palvelualttiin ammattilaisen pitävän huolta lentokoneistaan – olisitko juuri sinä sopiva henkilö tehtävään?

Aeropole Aircraft Maintenance Oy (FI.MF.0007, täysin Aeropole Oy:n omistama tytäryhtiö) tarjoaa huipputason huoltopalveluita Diamondeille ja muille lentokoneille Helsinki-Malmin lentoasemalla sekä uudessa Lahti-Vesivehmaan huoltokeskuksessaan. Aeropole Aircraft Maintenance Oy on Suomen ainoa virallinen Diamond Aircraft Service Center. Aeropolella on toimipiste myös Tampere-Pirkkalan lentoasemalla ja konserni toimii myös Tanskassa ja Ranskassa.

Me Aeropolella suhtaudumme intohimoisesti loistavaan asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on olla Suomen laadukkain huoltoyritys. Lupaamme asiakkaillemme ensiluokkaisen asiakaspalvelun, laadun ja etenkin turvallisuuden – ilman kompromisseja. Tarjoamme kehittymishaluisille työntekijöillemme dynaamisen kasvuympäristön urakehitykseen, ja toisaalta tarvitsemme myös asemassaan ja tehtävissään pitkään viihtyviä asiantuntijoita. Olemme yksi harvoista kannattavista kotimaisista alan yrityksistä, joka voi tarjota pitkäkestoisen työsuhteen ilman vuorotyön rasittavuutta.

Ota yhteyttä ja lähetä hakemuksesi jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.