Aeropole Denmark får en 2017 DA40NG i Roskilde!

Aeropole Denmark ApS har netop fået sin nyeste Diamond, den bliver permanent baseret i Roskilde, hvor Aeropole Denmark har styrket sin tilstedeværelse med investeringer i hangar og kontorområder af højeste kvalitet.

Denne DA40NG, OH-WOW fra 2017, kan lejes af kvalificerede piloter efter endt checkout, og så er den i øvrigt vores primære maskine til alt Single Engine IR træning i Roskilde. OH-WOW har Garmin G1000 glass cockpit, Garmin GFC700 autopilot, WAAS, Avidyne Traffic Advisory System, WX-500 Stormscope, og Jeppesen Flitecharts for at nævne nogle af goderne. Den cruiser 140 knob ved FL100 takket være dens økonomiske 168 hk Austro Engine, hvilket giver DA40NG over 7 timers endurance og mere nyttelast end de ældre TDI-varianter.

Til alle interesserede IFR piloter, har den praktisk talt alle PBN-godkendelser i dens kategori (B-RNAV, P-RNAV, LNAV/VNAV, LPV, osv.).

En DA40NG som denne kan blive din om et års tid hvis du bestiller en nu (pris ca. 480.000 €). Kontakt os allerede nu! Aeropole Denmark er officielle Diamond forhandlere i Danmark. For er du interesseret i at leje vores maskine, så er den tilgængelig for 2280 DKK/t (pris uden moms). Vilkår og betingelser er gældende. Prisændringer kan forekomme.