Aeropole Danmark får en mere Diamond!

Igen en ny fugl i en af vores reder – denne gang er det især Aeropole Danmark og Aalborg (EKYT), der også kan tilbyde den velkendte DA40-TDI / G1000 til udlejning samt et alsidigt VFR- og IFR-skoleprogram. Afhentning af OH-KAN er planlagt til midten af februar på Diamond fabrikken i Wiener Neustadt. Selv om flyet oprindeligt stammer fra 2008, er det i lige så god stand efter en meget grundig renovering på Diamond fabrikken, der kulminerer i frisk maling og leveret i Aeropole-farver. Motoren er en meget nylig Technify (a.k.a Thielert eller Centurion) 2,0 liter med kun 100 timer på den, propel er som ny, og flyet har også KAP140 autopilot. Det er unødvendigt at sige, at vi nu er meget glade for at få vores hangar fuld af Diamonds,nu er der noget for enhver smag (DA20-C1, DA40-TDI, DA40NG, plus den besøgende DA42-VI som er der efter behov).

WP_20190201_12_07_25_Pro

OH-KAN på Diamond fabrikken.