Etusivu

Haluamme tarjota parasta koulutusta

Tyytyväiset
asiakkaat

Aeropolen koulutus ei ole vain opetusta, se on myös opastusta ja huolenpitoa. Reilut sopimuksemme lähtevät asiakkaan tarpeista ja hinnoittelumme on selkeää. Aikataulut laaditaan sinun tarpeidesi mukaan.

Laadukas
koulutus

Meille sinun taitojesi kasvattaminen on kaikkein tärkeintä. Koulutusohjelmamme ovat nykyaikaisia, pedagogisesti tehokkaita ja vievät sinut muiden lentokoulujen minimivaatimuksia paljon pidemmälle. Koulutuksemme on läpikotaisin Suomen ja Euroopan viranomaisten hyväksymä.

Moderni
Lentokalusto

Lentokoneemme edustavat alan uusinta teknologiaa, ovat omiaan koulutuskäyttöön ja ovat erittäin turvallisia. Lasiohjaamon avulla, laadukkailla moottoreilla lentämisestä ei tule vain harjoittelua, vaan puhdasta nautintoa.

Ammattitaitoiset
opettajat

Kokeneet opettajamme ovat todellisia ammattilaisia ja motivoituneita kouluttajia. Liikenne- ja liikelentäjiä tuhansien tuntien kokemuksella, jonka nojalla kouluttavat sinullekin alan parhaat ja turvallisimmat metodit.

Valitsin Aeropolen koska kokonaisuus oli minulle erittäin sopiva. Parasta oli se, että opettajat ottavat työnsä opettajina tosissaan ja kannustavat oppilasta koko ajan oppimaan uutta. Lennot ulkomaille kasvattivat itsetuntoa, ja mukavuusalue laajeni Suomen kenttien ulkopuolelle. Suosittelen Aeropolea, jos haluat opiskella itsellesi sopivan aikataulun mukaan, vaikka työn ohella. Jos arvostaa hyvää yhteishenkeä ja sitä että sinua kohdellaan yksilönä, Aeropole on koulusi!

Peter lentää ATR-72 -potkuriturbiinikonetta Nordic Regional Airlines Norralla

Moderni koulutusympäristö, rento ilmapiiri, ystävällinen ja ammattimainen palvelu: näiden takia valitsin juuri Aeropolen suomalaisista lentokouluista. Opiskelut etenivät yksilöllisesti omaan vauhtiin, ja asiakkaan toiveet, aikataulut ja kehitysideat huomioitiin. Aeropole tarjosi myös vastuutehtäviä opintojen ohella. Kannattaa hakea Aeropolelle, koska pääset itse vaikuttamaan opiskeluihin ja toiveitasi kuunnellaan. Opiskelu voi olla myös hauskaa!

Tomin ensimmäinen työpaikka oli Aeropolen lennonopettaja, ja nyt Tomi lentää CRJ900-suihkukonetta Cityjetillä

Valitsin Aeropolen sijainnin, ammattimaisen vaikutelman sekä ystävällisen ja nopean asiakaspalvelun vuoksi. Mahdollisuus vaikuttaa opintojen etenemistahtiin oli myös suuri etu, sillä kävin koulun ohessa töissä. Jos omiin aikatauluihin sopii, Aeropolella koulutus saadaan suoritettua hyvin nopeasti. Koulutuksessa parasta oli  lennonopettajat, jotka huomioivat minut yksilönä. Opettajat ovat vaativia, jotta oppilaasta kehittyisi mahdollisimman ammattimainen lentäjä, mutta samaan aikaan Aeropolella oppilaita kohdellaan asiakkaina. Koulutuksen alussa annetut lupaukset pitivät loppuun saakka. Tuki sekä vinkit työnhaussa ja muissa käytännön asioissa ovat myös etu, joita ei varmasti monesta muusta koulusta saa.
Olli lentää ATR-72 -potkuriturbiinikonetta Nordic Regional Airlines Norralla
Aeropole pystyi suomalaisena toimijana tarjoamaan parhaan ratkaisun koulutustarpeeseeni. Työnteko opiskelun ohessa onnistui hyvin, ja opintovapaan avulla sain teoriakurssin lähijaksoja opiskeltua vaivatta. Lentojen aikataulut menivät hyvin omien työvuorojen sekaan.
Mikko jatkoi kurssin jälkeen lennonopettajana Aeropolella ja lentää nyt ATR-72 -potkuriturbiinikonetta Nordic Regional Airlines Norralla

Kaikki tarvitsemasi palvelut

Aeropole tarjoaa kokonaisia koulutuspaketteja, joilla kouluttaudut ammattilentäjäksi ilman aiempaa lentokokemusta. Sen lisäksi tarjoamme kaiken opetuksemme moduulikursseina kohdennettuihin tarpeisiin. Valitse avaimet käteen -koulutusohjelma tai kokoa itsellesi sopivat palaset. Annamme mielellämme apua moduulien valinnassa, ja tarvittaessa räätälöimme kaiken juuri sinun tarpeisiisi. Lisäksi vuokraamme lentokoneitamme ja autamme sinua omankin lentokoneen hankinnassa!

Tutustu lisää eri tarjontaamme

Tai sovi tapaaminen ja kerromme lisää

Ajankohtaista