Aeropole yrityksenä

Meillä Aeropolella on tavoitteena tarjota sinulle erinomaista lentokoulutusta. Haluamme olla Suomen paras lentokoulu, ja lupaamme tarjota sinulle ensiluokkaista laatua niin asiakaspalvelun, koulutuksen, lentokaluston kuin henkilöstön kokemuksenkin suhteen.

Asiakaspalvelu

Lupaamme vain sen, mihin pystymme. Tämä tarkoittaa asiakaslähtöisiä ja reiluja sopimuksia, selkeää hinnoittelua ilman yllätyksiä ja avointa sekä rehellistä yhteydenpitoa kun tilanteet muuttuvat. Koulutusaikataulut räätälöidään Sinun tarpeidesi mukaisiksi, arkisin tai viikonloppuisin, vaikka ammattilaisympäristössä arkipäivät ovatkin lähtökohta.

Koulutus

Lähestymme koulutusta pedagogisesta näkökulmasta. Työmme on kouluttaa asiakkaamme turvallisiksi ja varmoiksi lentäjiksi olipa heillä tähtäimessä uusi harrastus tai ammatti. Meillä on lentäjäkoulutukseen tuore lähestymistapa, johon kuuluvat pitkälle harkitut koulutusohjelmat ja pitkälle viedyt laadun- sekä turvallisuudenhallintajärjestelmät. Opetuskäytäntömme eivät perustu luutuneeseen perimätietoon, vaan koestettuihin “suuren maailman” koulutusohjelmiin, jotka olemme oman kokemuksemme turvin jalostaneet Pohjolan oloihimme sopivaksi — kaikki tämä monin paikoin ylittäen eurooppalaisten ilmailuvaatimusten minimitason.

Moderni lentokalusto

Lentokoneemme edustavat alan uusinta teknologiaa, ovat omiaan koulutuskäyttöön ja ovat erittäin turvallisia. Kannustamme kaikkia asiakkaitamme kouluttautumaan myös lasiohjaamolla.

Lahjakkaat ammattilaisopettajat

Lähes kaikilla opettajillamme on satoja ellei tuhansia lentotunteja opetuskokemusta ja useimmilla kokemusta myös raskaasta liikenne- tai liikelentämisestä. Aeropolen opettajat ovat töissä halusta opettaa, eivätkä vain kartuttamassa omaa lentokokemustaan. Laadun vaaliminen on meille kaikki kaikessa. Opetuksen laatu ei kuitenkaan lepää vain yksittäisten opettajiemme hartioilla, vaan sitä vaalii myös järjestelmällinen suhtautumisemme laatuun ja oppimiseen organisaatiossamme.