Aeropole mukana Porin Airshowssa 18.-19.6.2022

Aeropole on mukana Suomen Ilmailuliiton päälentonäytöksessä Pori Airshowssa lauantaina ja sunnuntaina 18.-19.6.2022. Tapahtuma on yleisölle avoinna molempina päivinä kello 10.00–18.00.

Porissa sinulla on mahdollisuus tutustua ammatti- ja yksityislentäjäkoulutukseen sekä Diamond-kalustoomme. Tuomme Poriin näytille Diamond DA40- sekä DA42-lentokoneet, jotka toimivat ammattilentäjäopiskelijoidemme luokkahuoneina ilmassa. Aeropolen henkilökunta ja nykyiset oppilaat kertovat tapahtumassa mielellään lentokoulutuksesta sekä uramahdollisuuksista lentäjänä.

Käy tutustumassa viikonlopun ohjelmaan tarkemmin tapahtuman nettisivuilla!

 

A-UPRT-teoriakurssi 11.5.2022

Järjestämme seuraavan A-UPRT-teoriakurssin keskiviikkona 11.5.2022 klo 09:00–14:30 toimitiloissamme Vantaan Aviapoliksessa. Käytännön lentokoulutus sovitaan erikseen jokaisen oppilaan kanssa.

A-UPRT-kurssi sisältää viisi tuntia teoriaopetusta ja kolme tuntia käytännön lentokoulutusta opettajan kanssa. Kurssi on pakollinen kaikille ammattilentäjille ennen osallistumista ensimmäiselle tyyppikurssille. Aeropolen kokeneet opettajat ja moderni kalusto varmistavat, että oppiminen on turvallista, hauskaa ja hyödyllistä!

Kurssin hinta on 2 795 EUR (sis. ALV) kattaen sekä teoriakoulutuksen että käytännön lennonopetuksen.

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 6.5.2022 ottamalla yhteyttä. Varmista oma paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman nopeasti! Voit kysyä mahdollisuutta myös etäosallistumiseen.

Lennonopettajakurssin Teaching & Learning -osio 10.-12.4.2022

Järjestämme lennonopettajakurssiin kuuluvan Teaching and Learning -osion 10.-12.4.2022 Tampere-Pirkkalan koulutuskeskuksessamme. Kyseessä on ensimmäisen lennonopettajakelpuutuksen yhteydessä pakollinen opetusopin kokonaisuus, joka tulevan lennonopettajan tulee käydä ilma-alusluokasta riippumatta. Opetus järjestetään suomeksi.

Jos sinulla ei vielä ole lennonopettajakelpuutusta ja suunnittelet sellaiseksi kouluttautumista, ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisätietoja.

Avoimet ovet Tampere-Pirkkalan toimipisteessä lauantaina 9.4.2022

Aeropole järjestää avointen ovien tapahtuman Tampere-Pirkkalan koulutuskeskuksessa lauantaina 9.4.2022 kello 12.00–16.00. Tapahtumassa pääset tutustumaan toimitiloihimme ja saat lisätietoa lentäjäksi kouluttautumisesta. Paikalla on henkilökuntaa sekä opiskelijoita, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja vastaavat kysymyksiin. Toivotamme kaikki ammatti- tai harrasteilmailusta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi!

Toimipisteemme sijaitsee kakkosterminaalissa, ja sisäänkäynti löytyy terminaalin länsipuolelta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Kannattaa käydä tutustumassa tapahtuman Facebook-sivuun, jonne päivitämme tarpeellisia lisätietoja!

Tervetuloa nauttimaan ilmailuhenkisestä päivästä kanssamme!

Seuraava NF(A)-teoriakurssi 4.2.2022

Vuoden 2022 ensimmäinen yölentokelpuutuksen teoriakurssi järjestetään perjantaina 4. helmikuuta 2022 klo 14:00–19:00 Aeropolen toimitiloissa Lahti-Vesivehmaalla. Paikkoja on saatavilla rajoitetusti, joten imoittaudu nopeasti! Voit myös kysyä mahdollisuutta etäosallistumiseen.

Teoriakurssin hinta on 285 EUR (sis. ALV). Huomioithan, että koko kurssin tulee olla suoritettuna kuusi kuukautta teoriakurssin aloituksesta. Koko NF(A)-kurssin hinta on 2 990 EUR (sis. ALV), kattaen sekä teoria- että lento-opetuksen.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään maanantaina 31.1.2022 ottamalla yhteyttä! Kurssiin sisältyy lyhyt itseopiskelupaketti, jonka tulee olla suoritettuna ennen luokkaopetukseen osallistumista.

Seuraava MEP (land) -teoriakurssi 7.1.2022

Järjestämme seuraavan MEP (land) -teoriakurssin perjantaina 7.1.2022 klo 09:00–17:00 Aviapoliksen toimipisteessämme Vantaalla. Voit osallistua myös etäyhteyden välityksellä.

Teoriakurssilla perehdytään monimoottorilentämisen saloihin yleisellä tasolla, mutta kurssin aikana käydään läpi myös DA42NG-teoriaa, jotta oppilaalla on mahdollisimman hyvät valmiudet siirtyä käytännön koulutukseen. Teoriakurssin hinta on 890 EUR (sis. ALV). Käytännön lentokoulutus sovitaan oppilaskohtaisesti jokaisen omaan kalenteriin sopivaksi. Lento-osuuden hinta on 7 920 EUR (sis. ALV).

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään maanantaina 3.1.2022 ottamalla yhteyttä!

Aeropolesta lehtiartikkeli Ilmailussa

Alansa laajalevikkisin kotimainen lehti Ilmailu teki vastikään artikkelin Aeropolesta otsikolla ”Aeropole ui vastavirtaan”. Artikkelin web-versio löytyy täältä.

Vuoden 2022 lähiopetusaikataulut julkaistu!

Olemme julkaisseet vuoden 2022 lähiopetusaikataulut nettisivuillamme. Järjestämme seitsemän ATPL/CPL/IR-tason lähiopetusjaksoa, joista kolme järjestetään englanniksi ja loput suomeksi. LAPL/PPL-tason lähiopetukset jatkuvat tuttuun tapaan joka toisena lauantaina, pois lukien juhlapyhät. Kaikki lähiopetustunnit järjestetään Aviapoliksen toimipisteessä Vantaalla, mutta myös etäosallistuminen on mahdollista paikasta riippumatta.

Nyt on erinomainen hetki hyödyntää talven pimeät päivät ja pilviset kelit ottamalla askel seuraavaa tavoitettasi kohti – ota yhteyttä aloittaaksesi teoriakurssilla!

Avoimet ovet Tampere-Pirkkalan toimipisteessä lauantaina 13.11.2021

Järjestämme avointen ovien tapahtuma Tampere-Pirkkalan toimipisteessä lauantaina 13.11.2021 kello 11.00–15.00. Paikalla on Aeropolen henkilökuntaa ja opiskelijoita esittelemässä toimitilojamme sekä vastaamassa kysymyksiin koskien sekä harraste- että ammatti-ilmailua.

Toimitilamme sijaitsevat kakkosterminaalissa, ja sisäänkäynti löytyy terminaalin länsipuolelta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Toivotamme kaikki ilmailusta kiinnostuneet lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan mukavasta päivästä kanssamme!

MEP (land) -teoriakurssi 6.10.2021

Järjestämme seuraavan MEP (land) -teoriakurssin keskiviikkona 6.10.2021 klo 09.30–17:00 Aviapoliksen toimipisteessämme Vantaalla. Voit kysyä myös mahdollisuutta osallistua etäyhteyden välityksellä!

Teoriakurssilla perehdytään monimoottorilentämisen saloihin yleisellä tasolla, mutta kurssin aikana käydään läpi myös DA42NG-teoriaa, jotta oppilaalla on mahdollisimman hyvät valmiudet siirtyä käytännön koulutukseen. Teoriakurssin hinta on 890 EUR (sis. ALV). Käytännön lentokoulutus sovitaan oppilaskohtaisesti jokaisen omaan kalenteriin sopivaksi. Lento-osuuden hinta on 7 920 EUR (sis. ALV).

Ilmoittaudu mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään perjantaina 1.10.2021 ottamalla yhteyttä!