Toimipisteet

Pääkonttori

Koulutuskeskus

Lentotukikohta

Toimipisteemme

Aeropolen tarina alkoi Helsinki-Malmin lentoasemalta. Tällä Suomen toisiksi vilkaimmalla kentällä ovat kouliintuneet läpi vuosikymmenien kotimaan liikennelentäjät aina kentän perustamisesta asti. Pohjolan ankarat talviolosuhteet sekä pääkaupunkiseudun vilkas lentoliikenne ovat hioneet koulutusohjelmistamme ja toimintamalleistamme ainutlaatuisia. Nyt voimme viedä tätä suomalaista osaamistamme sekä lentämisen iloa ja ammattitaitoa koko Eurooppaan, jotta sinä voit nauttia Aeropolen huippulaadusta myös omalla kotikentälläsi, oli se kotimaassa tai ulkomailla.

Tutustu toimipisteisiimme löytääksesi lähimmän Aeropole-tiimisi.

Uudenaikaiset Diamond-koneemme ovat käytössäsi useilla toimipisteistämme. Lue lisää laivastostamme.

Pääkonttori — Helsinki Training Centre

Syntykotimme. Helsinki-Malmin lentoasema (EFHF) on Suomen suurin yleisilmailukeskus ja juuri sopiva lentokoulutukseen. Kesän valoisat illat ja rannikon purevat talvet tarjoavat lentäjäopiskelijoillemme hyvät olosuhteet haastaa itsensä. Helsinki-Vantaan lentoaseman vilkas ilmatila taas tarjoaa mahdollisuuden operoida raskaassa liikenteessä ja tehdä mittarilähestymisiä. Ja Helsingin runsas kaupunkielämä tarjoaa monia mahdollisuuksia viihtyä kentän ulkopuolellakin.

Simulaattorikoulutus — Aviapolis Training Centre

Vantaan Aviapoliksesta löytyy Aeropolen simulaattorikoulutusta tarjoava koulutuskeskus, joka sijaitsee Suomen ilmailumuseon tiloissa, Helsinki-Vantaan lentoaseman (EFHK) läheisyydessä. Kun näet kiiltävän Douglas DC-3:n, olet löytänyt perille.

Helsingin keskustasta pääset paikalle esimerkiksi bussilla 615 ja lähijunilla I ja P (käytä Aviapoliksen pohjoista sisäänkäyntiä).

Clarion Hotel sijaitsee 20 m päässä Aviapoliksen aseman pohjoisesta sisäänkäynnistä, josta on 150 m koulutuskeskukseemme.

Suosittelemme HSL:n Reittiopasta joukkoliikenneyhteyksien selvittämiseen. Matka Malmin lentoasemalta Aviapolikselle kestää noin 45 minuuttia, mutta suosittelemme varaamaan tunnin; omalla autolla matka kestää noin 15–20 minuuttia.

Tampere Training Centre

Tampereen koulutuskeskus tarjoaa koulutusta Tampereen seudulla. Tampere-Pirkkalan lentoaseman (EFTP) kansainvälinen liikenne kasvaa nopeasti, samoin kuin ilmailukoulutus. Lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet muualta Suomesta ja ulkomailta. Lento Helsingistä kestää alle tunnin.

Briefing-tilamme sijaitsee terminaali 2:ssa, ja lentokoneita tarjoamme tarpeen mukaan. Lähin pysäköintialue on P2. Tapaaminen vain etukäteen sopimalla.

Jyväskylä Training Centre

Jyväskylän koulutuskeskuksemme sijaitsee Jyväskylä-Tikkakosken lentoasemalla (EFJY) ja tarjoaa koulutusta Keski-Suomessa. Paikalle pääset Helsingistä helposti lentäen tai junalla. Briefing-tilamme löytyvät toimistostamme 50 m pohjoiseen matkustajaterminaalista. Toimipisteemme on pysyvästi miehitetty, ja tarjoamme Jyväskylässä yksityislentokoulutusta ja koneiden vuokrausta. Tapaaminen vain etukäteen sopimalla.

Kuopio Training Centre

Kuopion koulutuskeskuksemme Kuopio-Rissalan lentoasemalla (EFKU) Savo-Karjalan suurten järvien keskellä on Itä-Suomen toimipisteemme. Kuopion lentoasemalle pääset helposti lentäen tai junalla Helsingistä. Lentoasemalla on jopa laituri vesilentokoneille!

Käytössänne on briefing-tila sivurakennuksessa, joka on 50 m yleisilmailuasematason portilta, pohjoiseen matkustajaterminaalilta. Toimipaikka on pysyvästi miehitetty ja tarjoaa koulutusta CPL- ja IR-tasolle asti sekä koneiden vuokrausta. Tapaaminen vain etukäteen sopimalla.

Aalborg Training Centre

Toistaiseksi LearnToFly-nimellä operoivan tytäryhtiömme koulutuskeskus Tanskassa tarjoaa koulutusta Aalborgin (EKYT) ja Keski-Jyllannin (EKKA) lentoasemilla Keski- ja Pohjois-Tanskassa. Lue lisää LearnToFlyn sivuilta.

Koulutuskeskus tarjoaa täyden ammatti- ja yksityislentäjäkoulutuksen. Lisäksi tarjolla on lennonopettaja- ja helikopterikoulutusta.

Karup Training Centre

Toistaiseksi LearnToFly-nimellä operoivan tytäryhtiömme koulutuskeskus Tanskassa tarjoaa koulutusta Aalborgin (EKYT) ja Keski-Jyllannin (EKKA) lentoasemilla Keski- ja Pohjois-Tanskassa. Lue lisää LearnToFlyn sivuilta.

Koulutuskeskus tarjoaa täyden ammatti- ja yksityislentäjäkoulutuksen. Lisäksi tarjolla on lennonopettaja- ja helikopterikoulutusta.

Cannes

Välimeren rannalla Ranskan Rivieran auringossa kylpevä lentotukikohtamme Cannes-Mandelieun lentoasemalla (LFMD) tarjoaa loistavan paikan hankkia lentotuntikokemusta. Cannesissa sää on 300 päivää vuodesta hyvä. Kysy tarjousta tämänhetkisestä konevuokrauksesta ja koulutuksesta. Tukikohdassa on lennonopettaja ja kalustoa tarjolla tarpeen mukaan. Käytämme lentoasemaa ammattilento-oppilaidemme talvitukikohtana. Lisäämme kurssitarjontaa lähitulevaisuudessa.

Santiago de Compostela

Kauniissa Luoteis-Espanjassa sijaitsee Santiago de Compostelan lentoaseman (LEST) tukikohtamme, jossa on mahdollista hankkia lentotuntikokemusta Diamond-lentokoneillamme. Lentoasemalla on kone käytettävissä — kysy viimeisin tarjous.

Aeropole Flight Training Copyright © 2011 Aeropole