Toimipisteet

 Alueellinen pääkonttori

Koulutuskeskus

Lentotukikohta

Toimipisteemme

Aeropolen tarina alkoi Helsinki-Malmin lentoasemalta. Tällä Suomen toisiksi vilkaimmalla kentällä ovat kouliintuneet läpi vuosikymmenien kotimaan liikennelentäjät aina kentän perustamisesta asti. Pohjolan ankarat talviolosuhteet sekä pääkaupunkiseudun vilkas lentoliikenne ovat hioneet koulutusohjelmistamme ja toimintamalleistamme ainutlaatuisia. Nyt voimme viedä tätä suomalaista osaamistamme sekä lentämisen iloa ja ammattitaitoa koko Eurooppaan, jotta sinä voit nauttia Aeropolen huippulaadusta myös omalla kotikentälläsi, oli se kotimaassa tai ulkomailla.

Tutustu toimipisteisiimme löytääksesi lähimmän Aeropole-tiimisi.

Uudenaikaiset Diamond-koneemme ovat käytössäsi useilla toimipisteistämme. Lue lisää laivastostamme.

Helsinki Training Centre

Syntykotimme. Helsinki-Malmin lentoasema (EFHF) on Suomen suurin yleisilmailukeskus ja juuri sopiva lentokoulutukseen. Kesän valoisat illat ja rannikon purevat talvet tarjoavat lentäjäopiskelijoillemme hyvät olosuhteet haastaa itsensä. Helsinki-Vantaan lentoaseman vilkas ilmatila taas tarjoaa mahdollisuuden operoida vilkkaassa liikenteessä ja tehdä mittarilähestymisiä. Ja Helsingin runsas kaupunkielämä tarjoaa monia mahdollisuuksia viihtyä kentän ulkopuolellakin.

Aviapolis Training Centre

Vantaan Aviapoliksesta löytyy Aeropolen simulaattorikoulutusta tarjoava koulutuskeskus, joka sijaitsee Suomen ilmailumuseon tiloissa, Helsinki-Vantaan lentoaseman (EFHK) läheisyydessä. Kun näet kiiltävän Douglas DC-3:n, olet löytänyt perille.

Helsingin keskustasta pääset paikalle esimerkiksi bussilla 615 ja lähijunilla I ja P (käytä Aviapoliksen pohjoista sisäänkäyntiä).

Clarion Hotel sijaitsee 20 m päässä Aviapoliksen aseman pohjoisesta sisäänkäynnistä, josta on 150 m koulutuskeskukseemme.

Suosittelemme HSL:n Reittiopasta joukkoliikenneyhteyksien selvittämiseen. Matka Malmin lentoasemalta Aviapolikselle kestää noin 45 minuuttia, mutta suosittelemme varaamaan tunnin; omalla autolla matka kestää noin 15–20 minuuttia.

Tampere Training Centre

Tampere-Pirkkalan koulutuskeskuksemme tarjoaa koulutusta Tampereen seudulla. Tampere-Pirkkalan lentoaseman (EFTP) kansainvälinen liikenne kasvaa nopeasti, samoin kuin ilmailukoulutus. Lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet muualta Suomesta ja ulkomailta. Lento Helsingistä kestää alle tunnin.

Toimitilamme sijaitsevat terminaali 2:ssa, ja lentokoneita tarjoamme tarpeen mukaan. Lähin pysäköintialue on P2. Tapaaminen vain etukäteen sopimalla.

Lahti Maintenance & Training Center

Lahti-Vesivehmaa on viimeisin lisäys kasvavaan huolto- ja koulutusverkostoomme. Lahti-Vesivehmaan lentokentälle olemme rakentaneet uuden,  noin 800 neliön hallin, joka on varta vasten suunniteltu vastaamaan tarpeisiimme sekä huolto- että koulutustoiminnan osalta.

Tervetuloa tutustumaan laadukkaisiin palveluihimme myös tällä uusimmalla toimipisteellämme! Olemme avoinna ma-pe klo 08.00-16.15, mutta parhaan palvelun takaamiseksi suosittelemme, että sovitte tapaamisen etukäteen.

Jyväskylä Training Centre

Jyväskylän toimipisteemme sijaitsee Jyväskylä-Tikkakosken lentoasemalla (EFJY) ja tarjoaa koulutusta Keski-Suomessa. Paikalle pääset Helsingistä helposti lentäen tai junalla. Briefing-tilamme löytyvät toimistostamme 50 m pohjoiseen matkustajaterminaalista. Toimipisteemme on pysyvästi miehitetty, ja tarjoamme Jyväskylässä yksityislentokoulutusta ja koneiden vuokrausta. Tapaaminen vain etukäteen sopimalla.

Kuopio Training Centre

Kuopion etäpisteemme Kuopio-Rissalan lentoasemalla (EFKU) Savo-Karjalan suurten järvien keskellä on Itä-Suomen toimipisteemme. Kuopion lentoasemalle pääset helposti lentäen tai junalla Helsingistä. Lentoasemalla on jopa laituri vesilentokoneille!

Käytössänne on briefing-tila sivurakennuksessa, joka on 50 m yleisilmailuasematason portilta, pohjoiseen matkustajaterminaalilta. Toimipaikalla on toimintaa kulloisenkin kysynnän mukaan. Paikalliset opettajamme voivat huolehtia koulutuksesta Kuopiossa CPL- ja IR-tasoille asti. Tapaaminen vain etukäteen sopimalla.

Aalborg Training Centre

Tytäryhtiömme Aeropole Denmark ApS tarjoaa koulutusta Aalborgin (EKYT) ja Roskilden (EKRK) lentoasemilla Pohjois-Jyllannissa ja Kööpenhaminan välittömässä läheisyydessä.

Aalborgin koulutuskeskus tarjoaa täyden ammatti- ja yksityislentäjäkoulutuksen niin teoria- kuin käytännön lentokoulutuksenkin osalta. Lisäksi tarjolla on lennonopettaja- ja helikopterikoulutusta.

Cannes

Välimeren rannalla Ranskan Rivieran auringossa kylpevä lentotukikohtamme Cannes-Mandelieun lentoasemalla (LFMD) tarjoaa loistavan paikan hankkia lentokokemusta. Cannesissa sää on 300 päivää vuodesta hyvä. Kysy tarjousta tämänhetkisestä konevuokrauksesta ja koulutuksesta. Tukikohdassa on lennonopettaja ja kalustoa tarjolla tarpeen mukaan. Käytämme lentoasemaa erityisesti ammattilento-oppilaidemme talvitukikohtana marraskuun alusta helmikuun loppuun. Lisäämme paikallista kurssitarjontaa lähitulevaisuudessa.

Avignon

Avignonissa on yksi uusimmista koulutuspaikoistamme, jossa valmiiden, lupakirjallisten ja jo hieman lentokokemusta kerryttäneiden lentäjien on mahdollista hankkia lisää lentokokemusta Diamond-lentokoneillamme tavanomaisesta poikkeavassa ympäristössä — kysy tarjousta! Avignonissa meillä on oma lentokonehallimme, toimisto- ja opetustilamme sekä niin paikallisia kuin suomalaisiakin lennonopettajia tarpeen mukaan.