PPL-teorioiden lähiopetusjaksoja nyt kerta kuukaudessa, kaksi parhaassa!

Seuraavat PPL-lähiopetusjaksot pidetään seuraavasti. Kielenä on joko suomi tai englanti osallistujien kielitaidon mukaan — yleensä on pidetty englanniksi, mutta nyt osallistujia on sen verran, että eriytämme lähiopetusjaksot suomen- ja englanninkielisiin.

Sat 14-Jan-2012 09:00-15:00: GS #1: AGK, HPL  (suomeksi)

Sat 11-Feb-2012 09:00-15:00 GS #2: POF, AL (suomeksi tai englanniksi)

Sat 25-Feb-2012 09:00-15:00: GS #1: AGK, HPL  (englanniksi)

PPL-lupakirjaan vaadittavat etäteoriamme maksavat 1’995 EUR (sis. ALV 23%). Voit aloittaa opiskelun milloin tahansa! Maksettuasi kurssimaksun saat kirjat, tarvikkeet ja pääsyn etäopiskelumateriaaliimme Internetissä. Hinta sisältää 26 tuntia lähiopetusta jaettuna neljälle eri päivälle. Voit poimia näitä kalenteriisi oman maun mukaan, kunhan osallistut yhteen kutakin (GS #1, 2, 3 ja 4). Aikaa joudut toki käyttämään hieman enemmän, sillä opiskelun tehokkuus pohjautuu siihen, että olet tutustunut asiaan jo ennen lähiopetusjaksoille tulemista. Tämä varmistetaan yksinkertaisilla kokeilla Internetissä. Etäopetuksessa asetat aina itse oman aikataulusi!