Aeropole ostaa tanskalaisen LearnToFly ApS:n

AEROPOLE LTD OSTAA TANSKALAISEN LEARNTOFLY APS -LENTOKOULUN

Aeropole Oy on 24.3.2017 solminut kaupan tanskalaisen LearnToFly ApS:n kanssa tämän koko osakekannan ostamisesta. LearnToFly on moderni lentokoulutusyritys, joka toimii Tanskan Aalborgin ja Karupin lentoasemilta. Kaupan myötä Aeropole toteuttaa jatkuvan kasvun strategiaansa tuottaakseen ensiluokkaisia lentäjäkoulutuspalveluita Pohjoismaissa.

Kaupan myötä LearnToFly jatkaa toimintaansa nykyisessä muodossaan oman lentokoulutuslupansa puitteissa Aeropolen brandin alla. Kauppa laajentaa Aeropolen verkostoa Tanskan kehittyneelle lentokoulutusmarkkinalle sekä tuo myös Tanskaan Aeropolen ainutlaatuisen Diamond Cadet -liikennelentäjäkoulutuksen. Samalla Aeropolen kotimaisen asiakaskunnan saataville tulevat LearnToFlyn koulutusluvan alaiset tuotteet, kuten lennonopettaja- ja helikopterikoulutus.

Lue lisää: Aeropole_lehdistotiedote_27.03.2017.