Seuraava A-UPRT-teoriakurssi 3.2.2021

Järjestämme seuraavan A-UPRT-teoriakurssin keskiviikkona 3.2.2021 klo 12:30-18:00 toimitiloissamme Malmilla. Käytännön lentokoulutus sovitaan erikseen jokaisen oppilaan kanssa.

A-UPRT-kurssi sisältää viisi tuntia teoriakoulutusta ja kolme tuntia käytännön lentokoulutusta opettajan kanssa. Kurssi on pakollinen kaikille ammattilentäjille ennen osallistumista ensimmäiselle tyyppikurssille. Aeropolen kokeneet opettajat ja moderni kalusto varmistavat, että oppiminen on turvallista, hauskaa ja hyödyllistä!

Kurssin hinta on 2 795 EUR (sis. ALV), kattaen sekä teoriakoulutuksen että käytännön lennonopetuksen.

Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 29.1. ottamalla yhteyttä. Luokkahuoneessa on rajallisesti paikkoja vallitsevasta tilanteesta johtuen, joten varmista oma paikkasi ilmoittautumalla mahdollisimman nopeasti. Voit kysyä mahdollisuutta myös etäosallistumiseen!