Aeropole ja Suomen ilmailumuseo simulaattoriyhteistyöhön

Katso täältä Aeropolen ja Ilmailumuseon lehdistötiedote

Aeropole ja Suomen Ilmailumuseo ovat tänään tehneet yhteistyösopimuksen Aeropolen hankkiman Diamond DA42 –simulaattorin sijoittamisesta Ilmailumuseon tiloihin.

Aeropole monipuolistaa simulaattorilla merkittävästi omaa koulutustarjontaansa. Simulaattori on kustannustehokas vaihtoehto kouluttamiseen, ja sillä voidaan tehdä harjoitteita tavalla, joka ei oikealla lentokoneella olisi turvallista tai edes mahdollista. Aeropole vastaa kaikesta simulaattorilla lennettävästä koulutus- ja tarkastuslentotoiminnasta, siinä missä tänään allekirjoitettu sopimus laajentaa sen käyttöä myös Ilmailumuseon asiakkaiden valvottuun käyttöön.

Suomen Ilmailumuseo myy simulaattoriin elämyslentopaketteja omille asiakkailleen. Mukana on aina kokenut lentäjä, joka opastaa asiakasta. Aiempi lentokokemus ei ole välttämätöntä.