Diamond Simulation DA42 NG sai Trafin hyväksynnän

Parin työtäyteisen kuukauden jälkeen Aeropole on tänään saanut Trafin hyväksynnän uudelle Diamond Simulation DA42 -laitteelleen FNPT II -tasoisena ilman rajoituksia! Tämä lennonharjoittelulaite on loistava apu tulevien mittari- ja ammattilentäjien koulutuksessa, ja Aeropole tarjoaa laitetta myös kolmansien osapuolten hallittuun käyttöön — pyydä tarjousta tuntipaketista! Aeropolen hyväksyttyjen kurssien ulkopuolella lentäjät voivat myös ostaa irtotunteja: alkuvaiheen tutustumishinta 95 eur/h (sis. 24% ALV) on voimassa marraskuun 2013 loppuun*. (Ota huomioon myös opettajaveloitus 47.90 eur/h (VFR) tai 59.70 (IFR).)

* Ei koske hyväksyttyjä kursseja, ME- (epäsymmetristä) harjoittelua, DA42-eroavuuskoulutusta, eikä voi yhdistää muihin mahdollisiin tarjouksiin. Tarjouksen voi käyttää DA40-eroavaisuuskoulutukseen ja muuhun ei-hyväksyttyyn SEP-simulointiin. Tämä tarjoushinta ei oikeuta merkintään ohjaajan lentopäiväkirjassa. (Vrt. normaalit hintamme.) Laitetta voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun ilman opettajaa, mutta vähintään alin opettajakorvaus peritään pakollisen henkilökohtaisen opastuksen ja valvonnan osalta — hyväksytyn valvojan on aina oltava läsnä.