Haemme taloushallintovastaavaa

Aeropole Oy hakee nyt toimintojensa laajentuessa ja vakiintuessa taloushallintovastaavaa (kirjanpitäjä/palkanlaskija) huolehtimaan miltei kaikista yrityksen taloushallintoon liittyvistä asioista.

Tehtävässä toimit itsenäisesti yrityksemme taloushallinnon käytännön toimista vastaavana henkilönä ja raportoit suoraan toimitusjohtajalle. Tehtäviisi lukeutuvat mm. laskutus, palkanlaskenta, reskontra ja perintä, maksuliikenne, kirjanpito, katelaskenta, johdon raportointi, tilinpäätökset, vero- ja muut viranomaisilmoitukset sekä lakisääteiset asiat, mukaan lukien vakuutusasiat.

Etsimme tähän tehtävään huolellista, järjestelmällistä ja tunnollista henkilöä, joka on esimerkiksi vastikään valmistunut tradenomiksi tai laskentatoimen KTM:ksi, on tietoteknisesti kätevä ja myös mielellään kiinnostunut ilmailusta. (Esim. yksityislentäjän lupakirja luetaan eduksi, mutta ei suinkaan ole välttämätön.) Vaikka toimenkuvasi on laaja ja odotamme nimenomaan omatoimista can do -asennetta, tukenasi sinulla on tarpeen mukaan tilikonsultti.

Sinulla on luultavasti jo jonkin verran työkokemusta vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta kokemusta suurimmasta osasta seuraavia:

  • Juoksevasta kirjanpidosta ja palkanlaskennasta
  • Lakisääteisten ilmoitusten ja velvoitteiden hoitamisesta
  • Useamman tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatimisesta
  • Eri kirjanpito- tai taloushallinto-ohjelmistoista
  • Pankkien eräsiirto- tai yhteysohjelmien käytöstä tai taloushallinto-ohjelmistojen vastaavista toiminnoista
  • Päivittäisen tietotekniikan (toimisto-ohjelmat) hyödyntämisestä

Etuna pidämme

  • Ohjelmointikokemusta joillain Internetin ohjelmointikielistä ja/tai –ympäristöistä.
  • Kokemusta yritysrahoituksesta
  • Toimialan (ilmakuljetus/lentokoulutus) tuntemusta
  • Englannin kielen taitoa

Yhtenä tärkeimpänä tehtävänäsi on varmistaa myyntilaskutuksemme sujuvuus ja oikeellisuus, minkä takia joudut tutustumaan syvällisemmin yrityksemme toimintaan. Hallitset myös suomen kielen kirjallisen käytön, sillä työskentelet myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle arviolta puolipäiväisen ja työn määrän mukaan vaihtelevan, luultavimmin määrältään lisääntyvän, tuntityösuhteen. Vuoden 2014 alussa 1-2 päivää viikossakin voi riittää, mutta takaamme halutessasi tietyt minimiviikkotunnit. Halutessasi voit tarjota työpanostasi myös toiminimesi tai oman yrityksesi kautta. Kyseessä on osa-aikatyö, jossa työaika sijoittuu pääasiallisesti klo 9-18 välille. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee sopimuksen mukaan joko Helsinki-Malmin lentoasemalla tai hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsinki-Vantaalla. Erillisen sopimuksen mukaan myös etätöihin on mahdollisuus. Voimme myös keskustella mahdollisuudesta liittää muita yrityksen tehtäviä (esim. asiakaspalvelua) tehtävänkuvaasi, jolloin työn määräkin voi olla edellä mainittua suurempi.

Aeropole Oy on voimakkaasti mutta hallitusti ja kannattavasti kasvava kotimainen lentokoulutusyhtiö. Riippuen yhtiön kasvunopeudesta tulevaisuudessa sekä osaamisesi ja tehtävänkuvasi lopullisesta laajuudesta tästä tehtävästä saattaa myöhemmin muodostua myös kokopäivätoiminen työsuhde.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta recruitment at aeropole.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 15.3.2014 mennessä, lähettämällä hakemus sähköpostilla osoitteeseen recruitment at aeropole.fi. Kirjoita hakemus suoraan sähköpostiviestiin (ei liitteeseen), liitä viestiin CV:si ja mainitse otsikossa ”Taloushallintovastaava Helsinki/Vantaa”.