Haemme: Customer Service Officer/Dispatcher

Haluatko olla mukana rakentamassa Suomen parasta lentokoulua?

Jos olet työtä pelkäämätön, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, osaat olla ystävällinen kiireessäkin ja sinulta löytyy ongelmanratkaisukykyä nopeasti muuttuvassa tilanteessa, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävässäsi toimit itsenäisesti Aeropolen asiakasrajapinnassa käytännön toimista vastaavana henkilönä. Koordinoit mm. lentoja oppilaiden ja opettajien kanssa ja kaluston osalta single point of contact -tyyppisesti, vastaat asiakaskyselyihin, avustat laskutuksessa, hoidat pilot shop -kauppaamme, vastaat kaluston käyttövalmiudesta (riippuen taidoistasi: koneen tankkausta, pesua, rullausta sekä ylläpitoa) sekä avustat toimiston tukihenkilönä. Pääset myös itse kehittämään työnkuvaasi ja toimintaa.

Tarjoamme sinulle

 • Näköalapaikan Suomen nopeimmin kasvavassa lentokoulutusyrityksessä
 • Mahtavan työporukan ja itsenäisen sekä joustavan työpaikan
 • Kesäkaudella (huhti-syyskuu) täysipäiväisen työn ja mahdollisuuden osa-aikaisuuteen talvella. Työpaikka sijaitsee Helsinki-Malmin lentoasemalla, mutta työtehtäviä on myös Vantaan Aviapoliksen toimipisteellämme.

Odotamme sinulta

 • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisestikin
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Asiakaspalvelutaitoja

Etuna pidämme

 • Ilmailulupakirjaa
 • Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukokemusta
 • ICT- ja taloushallinto-osaamista
 • Ohjelmointikokemusta jollain internetin ohjelmointikielistä ja/tai –ympäristöistä.
 • Toimialan (ilmakuljetus/lentokoulutus) tuntemusta

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse recruitment at aeropole.fi viimeistään 15.3.2014 mennessä. Kirjoita hakemus suoraan sähköpostiviestiin (ei liitteeseen), liitä viestiin CV:si ja mainitse otsikossa “Dispatcher”.

Aeropole Oy on voimakkaasti mutta hallitusti ja kannattavasti kasvava kotimainen lentokoulutusyhtiö. Panostamme moderniin ja laadukkaaseen lentokoulutukseen, ja kurssitarjontaamme kuuluvat sekä yksityislentäjien lupakirjakoulutus että liikennelentäjien tutkintoon vaadittava koulutusvalikoima ja muu ilmailualan ammatillinen jatkokoulutus. Tähtäämme innovaatioidemme kautta Suomen parhaaksi lentokouluksi niin kalustomme ja koulutusohjelmiemme kuin asiakaspalvelummekin osalta. Päätoimipisteemme on Helsinki-Malmin lentoasemalla.