Haemme: Marketing Assistant

Aeropole on aina ollut tarkka brändistään ja designistaan. Nyt haemme nopeasti laajenevaan toimintaamme brändillemme isäntää/emäntää, joka on graafisesti lahjakas, oma-aloitteinen ja täynnä intoa ja halua tehdä töitä energisessä porukassa, lentokoneiden siivillä.

Tehtävässäsi toimit Aeropolen markkinointitiimissä yhtiön brändin ja markkinoinnin emäntänä/isäntänä ja raportoit suoraan markkinointipäällikölle. Monipuoliseen työhösi kuuluu mm. Aeropolen brändin vaaliminen ja kehittäminen, markkinointimateriaalin graafinen suunnittelu ja toteutus, sosiaalisen- sekä verkkomarkkinoinnin kehittäminen sekä web-sivujen ylläpito.

Tarjoamme sinulle osapäiväisen ja työn määrän mukaan vaihtelevan, luultavimmin määrältään lisääntyvän, tuntityösuhteen. Työajat saat valita itse, ja etätyö on mahdollisuus. Halutessasi voit tarjota työpanostasi myös toiminimesi tai oman yrityksesi kautta.

Tehtävänkuvasi räätälöidään kykyjesi, aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Saat toimipisteen Helsinki-Malmin lentoasemalla tai hyvien kulkuyhteyksien varrella Aviapoliksessa Helsinki-Vantaalla, mutta myös etätyö on vaihtoehto. Vaikka toimenkuvasi on laaja ja odotamme nimenomaan omatoimista can do -asennetta, tukenasi sinulla on yhtiön myynti- ja markkinointitiimi sekä joukko alan rautaisia osaajia. Riippuen yhtiön kasvunopeudesta tulevaisuudessa, osaamisestasi, tehtävänkuvasi lopullisesta laajuudesta ja tehtävässä kasvamisesta tästä saattaa myöhemmin muodostua myös kokopäivätoiminen markkinointipäällikön/brand managerin työsuhde.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden näyttää kyntesi lentokoulutusalan kovimman brändin puikoissa
 • Näköalapaikan Suomen nopeimmin kasvavassa lentokoulutusyrityksessä
 • Mahtavan työporukan ja mahdollisuuden itsenäiseen työn
 • Ammatillisia kehitysmahdollisuuksia
 • Joustavat työajat, jotka voit määrittää itse, mahdollisuus etätyöhön

Odotamme sinulta kokemusta, kykyjä tai näyttöä ainakin osasta seuraavista

 • Kokemusta graafisesta suunnittelusta ja/tai taittotyöstä
 • Portfoliota aiemmista graafisista töistäsi
 • Joustavuutta ja hyvää projektinhallintakykyä
 • Erinomaista suullista ja kirjallista viestinnän taitoa englannin ja suomen kielillä
 • Kokemusta Web-sivujen ylläpidosta ja visuaalisesta suunnittelusta (etenkin WordPress)
 • Kokemusta Adoben tuotteista (Adobe Indesign, Illustrator) tai vastaavaa kokemusta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • Työkokemusta markkinointi- ja/tai myyntialalta
 • Mobiili- ja web-sovelluskehitystaitoja
 • SEO-/hakukoneoptimointiosaamista (etenkin Google)
 • Sosiaalisen median käyttö markkinoinnissa

Arvostamme ennen kaikkea kunnianhimoa ja ahkeruutta. Kokemuksen puutteet voit hyvin korvata motivaatiolla ja oppimiskyvyllä.

Etuna pidämme

 • Kaikkea muuta kielitaitoa
 • Videoeditointi- ja valokuvaustaitoja
 • Ohjelmointikokemusta jollain internetin ohjelmointikielistä ja/tai –ympäristöistä.
 • Myyntikokemusta
 • Toimialan (ilmakuljetus/lentokoulutus) tuntemusta

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse recruitment at aeropole.fi viimeistään 15.3.2014 mennessä. Kirjoita hakemus suoraan sähköpostiviestiin (ei liitteeseen), liitä viestiin CV:si ja mainitse otsikossa “Marketing Assistant”.

Aeropole Oy on voimakkaasti mutta hallitusti ja kannattavasti kasvava kotimainen lentokoulutusyhtiö. Panostamme moderniin ja laadukkaaseen lentokoulutukseen, ja kurssitarjontaamme kuuluvat sekä yksityislentäjien lupakirjakoulutus että liikennelentäjien tutkintoon vaadittava koulutusvalikoima ja muu ilmailualan ammatillinen jatkokoulutus. Tähtäämme innovaatioidemme kautta Suomen parhaaksi lentokouluksi niin kalustomme ja koulutusohjelmiemme kuin asiakaspalvelummekin osalta. Päätoimipisteemme on Helsinki-Malmin lentoasemalla.