Kaksi (2) uutta Diamond NG-lentokonetta

Olemme juuri vastaanottaneet kaksi uuden uutukaista seuraavan sukupolven (Next Generation) Diamond-lentokonetta kasvavan koulutuksemme tarpeisiin — yhden yksi- ja yhden kaksimoottorisen — ja voimme näin olla ylpeitä siitä, että kykenemme todellakin tarjoamaan asiakkaillemme parasta teknologiaa mitä alalla on tarjolla! Yksimoottorista NG:tä (DA40NG rekisteriltään OH-KAM) käytämme jatkokoulutuksessa (NF, CPL, IR), ja vuokraamme sitä myös vaatimuksemme täyttäville piloteille. Kaksimoottorinen NG (DA42NG-VI rek. OH-DAD) on käytössä MEP-luokkakelpuutuksen ja MEP/IR-kelpuutuksen hankkimista varten, ja myös sitä vuokraamme vaatimuksemme täyttäville piloteille. (Ja vaikket muutoin vielä vaatimuksiamme täyttäisi, voithan aina vuokrata lentokoneita tarkastuslennoille joilla tarkastuslentäjä toimii päällikkönä.) Toki annamme tarvittavan eroavaisuuskoulutuksen tapauskohtaisesti.

DA40NG:n (OH-KAM) varustus sisältää mm.:

  • Garmin GFC700 Autopilot
  • Stormscope integrated in the G1000 system
  • Garmin Synthetic Vision Technology
  • Long-range tanks

DA42NG-VI:n (OH-DAD) varustus sisältää mm.:

  • Garmin GWX68 weather radar
  • Air-conditioning
  • Garmin GFC700 Autopilot
  • TKS de-icing

Ks. hinnasto.