MEP-kurssi alkaa nyt!

Aeropole järjestää MEP(A)-luokkakelpuutukseen johtavan kurssin upouudella vm. 2014  DA42NG-VI-lentokoneella alkaen kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Varmista paikkasi teorialuennoille NYT!

Kurssi sisältää

  • 2 h simulaattoriharjoituksia (FNPT II) ja 6 h lentoaikaa lentokoneella varsinaista MEP-luokkakelpuutusta (VFR) varten
  • +lisämodulina jollekin aiemman IR-kelpuutuksen haltijoille: 4 h simulaattoriharjoituksia (FNPT II) ja 2 h lentoaikaa lentokoneella luokkakohtaista mittarilentokelpuutusta varten (MEP/IR, jos osallistujalla jo on esim. SEP/IR-kelpuutus)
  • n. 8 h teoriaopetusta

Lennot ja simulaattoriharjoitukset järjestetään yksilöllisesti omien aikataulutoiveidesi mukaan — samoin alun ensimmäiset teoriaoppitunnit jos haluat aloittaa lennot pikaisesti. Huomaa kuitenkin että teoriaopetus tarjotaan muilta osin luokkamuotoisena (2 x 4 h) kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Äänestä sinulle sopivia ajankohtia Doodlessa! (Vastauksesi kyselyyn eivät näy muille, vaan ainoastaan meille.)

Teoriakurssin voi ostaa myös erillisenä modulina 890 euron hintaan (sis. ALV 24%, hinta voimassa 30.6.2014 asti).

Ks. hinnasto.