Avoimet ovet lauantaina 24.5.

Haluatko päästä itse lentämään Helsingin ylle?

Aeropolella on avoimet ovet lauantaina 24.5.2014 klo 9.30-13.30 Helsinki-Malmin lentoasemalla, kentän upeassa pyöreässä päärakennuksessa.

Tule kuulemaan, miten sinäkin voit vaihtaa ammattia tai aloittaa urasi liikennelentäjänä. Vai haluatko lentää mieluummin harrastuksena? Ei hätää, me kerromme, kuinka juuri sinä voisit päästä lentämään itse yksityiskoneella ympäri Eurooppaa, tai silmukoita Helsingin yllä taitolentokoneella, tai pulahtamaan vesikoneella kesäiselle järvelle… Niin, sinä! Aeropolella se onnistuu!

Olet tervetullut myös vaikka vain juomaan kahvia ja ihastelemaan lentokoneita. Kentän loistava kuppila Gate 1 kesäterasseineen on myös auki, ja kentällä on kuhinaa, kun fly-in päivän lentovieraat saapuvat kentälle.

Lennonopettajamme ovat käytössäsi, ja ensimmäinen, tunnin mittainen koululentosi on sovittavissa vaikka heti paikan päällä hintaan 420 euroa (sis. alv 24%). Järjestämme myös kaikille halukkaille tutustumislentoja Diamond DA42-simulaattorillamme.

Kerromme ammatti- ja harrastelentämisen kursseistamme ja pääset tutustumaan huippumoderneihin Diamond-lentokoneisiimme tiloissamme Malmin lentoaseman upeassa funkkisterminaalissa. Tapahtumassa on myös mahdollisuus saada lisätietoa Diamond Cadet liikennelentäjäkoulutuslinjastamme.

Tutustu myös kursseihimme netissä:
Yksityislentäjän lupakirjakurssi 15890 €
Liikennelentäjäkurssi Diamond Cadet 104800€