Etsimme tietojärjestelmäkehittäjää

Etsimme laajenevan liiketoimintamme tarpeisiin tietojärjestelmäkehittäjää, jolta vaaditaan
– Seuraavien teknologioiden hyvää tuntemusta:

– LAMP-alusta (Linux, Apache, MySQL ja PHP)

– Laravel

– Filemaker

– Kokemusta tietokantasuunnittelusta tai ainakin tietoisuutta SQL-kantojen yleisistä suunnitteluperiaatteista; samoin tietoturvasta web-serveriympäristössä.

– sekä suomen että englannin kielen hyvää hallintaa; muut eurooppalaiset kielet ovat etu.

– Asiakaspalveluasennetta: tulisit myös suoraan vastaamaan asiakkaiden tukipyyntöihin jo ennen kuin sinulla on täydellistä ymmärrystä järjestelmistä.

– Can do -asennetta: ympäristössämme on useita legacy-järjestelmiä eikä kaikkea voi parantaa kerralla. Joudut usein tilanteisiin, joissa tekisi mieli kirjoittaa koodi kokonaan uudestaan, mutta se ei useinkaan ole mahdollista. Silti sinun tulisi yrittää löytää keinot joilla asiakas saadaan tyytyväiseksi — eikä se suinkaan aina tapahdu koodia parantamalla.

Suuri osa toiminnallisuutta liittyy sähköisen taloushallinnon ja lentokoulun prosesseja tukevan tietojärjestelmän kehittämiseen. Vastaava kokemus ja/tai ymmärrys kirjanpidosta on etu. Erityisesti, jos sinulla on kokemusta pankkien tai muiden tahojen maksujärjestelmien integroinnista, katsotaan se eduksi. Jos tiedät mitä on Laravel ja olet siitä kiinnostunut, on sekin eduksi.

Sinulla luultavasti on tietotekniikka-alan koulutusta takanasi, mutta yhtälailla tehtävässä menestyminen vaatii kykyä unohtaa opittuja dogmeja. Nopeasti pientä sievää on mottomme, vaatimukset muuttuvat alati ja kokanaisarkkitehtuuri on toissijainen suhteessa muuttuvan liiketoiminnan palvelemiseen. Laatua arvostamme eritoten sellaisena, kuin se näkyy asiakkaalle päin.

Tehtävä on aluksi osa-aikainen. Toivomme, että 6-12 kk kuluessa liiketoiminta laajenisi niin paljon, että tehtävästä tulisi täysipäiväinen. Kyseeseen tulevat sekä freelance- että työsuhdejärjestelyt. Toimipisteemme sijaitsevat Helsinki-Malmin lentoasemalla sekä Vantaan Aviapoliksessa.

Lisätietoja ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen recruitment at aeropole.fi viimeistään 30.11.2014 mennessä. Kirjoita hakemus suoraan sähköpostiviestiin (ei liitteeseen), liitä viestiin CV:si ja mainitse otsikossa “Ohjelmoija”.

(Päivitetty 09/2014)