Operatiivinen IR-teoriakurssi

Aeropole järjestää teoriakoulutuksen IR:n käytännön asioista 17.5.–18.5. ja 24.5.–25.5.2016. Kurssi sisältää 4 iltaa käytännön mittarilentämisen oppia sekä käytännön radioliikennettä mittarilentoja varten. 

Operatiivinen IR-teoriakurssi pidetään 17.5.–18.5. ja 24.5.–25.5. klo 17:00-21:00.

Koulutuksessa käydään läpi sellaisia mittarilentämiseen liittyviä asioita, jotka ovat operatiivisen lentotoiminnan kannalta oleellisia, mutta eivät varsinaisten IR/ATPL-teorioiden aikana välttämättä nouse esille (mm. OFP:n käyttö, OPS M1-5, M1-7, GPS-moodit, RAIM, ilmatilat, estevarat, lost comm procedures, holding, IAP:t, Jeppesenin lukeminen, approach brief, eri lähestymiset, SRA/PAR, circling, SOP:t lähestymisissä…)

Kurssin hinta on 290 euroa (sis. ALV 24%). Jos päätät myöhemmin ottaa käytännön IR-kurssin, vähennetään näiden teorioiden hinta kurssimaksusta.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä!