Aeropolesta Diamond Aircraftin edustaja Suomessa

Aeropole on nyt myös Diamond Aircraft Industries GmbH:n virallinen myyntiedustaja Suomessa Diamond käsittäen kaikki yhtiön uudet lentokoneet: DA62, DA42-VI, DA40NG sekä DA20i Katana. Aeropolen ja Diamond Aircraft Industriesin vastikään allekirjoittama sopimus formalisoi yhtiöiden välisen jo vuosia jatkuneen yhteistyön kaupallisen ja teknisen tuen saralla. Tämä osaltaan alleviivaa Aeropolen määrätietoista valintaa käyttää Diamond-lentokoneita myös omassa lentokoulutustoiminnassaan.

Siinä missä isommilla markkinoilla myyntiedustajat ja lentokoulut ovat useimmiten eri yhtiöitä, on Suomen verraten pienillä markkinoilla asiakkaalle etua siitä, että myyjä itse operoi samanlaisia lentokoneita, on muutoinkin jo useammalla paikkakunnalla läsnä ja voi muun liiketoimintansa ohessa antaa asiakkaille teknistä ja muuta myynnin jälkeistä tukea.

Uusien Diamond-lentokoneiden lisäksi Aeropole toimii myös käytettyjen lentokoneiden markkinoilla ja tarjoaa avaimet käteen -palveluna myös käytetyn lentokoneen ostoprosessin. Asiakas voi yhdistää tähän myös Aeropolen huolenpitopalvelun varmistaakseen, että hankkimansa (uusi tai käytetty) lentokone on aina mahdollisimman hyvin valmiina asiakkaan käytettäväksi ilman tämän itsensä suurta ajallista panostusta. Lisätietoja kokonaispalvelusta: Aeropole Executive.