Operatiivinen IR-teoriakurssi

Aeropole järjestää teoriakoulutuksen IR:n käytännön asioista 2.5.-4.5. Kurssi sisältää kolme iltaa käytännön mittarilentämisen oppia sekä käytännön radioliikennettä mittarilentoja varten.

Operatiivinen IR-teoriakurssi pidetään 2.5.–4.5. klo 16:00–20:00 Aeropolen tiloissa Malmin lentoasemalla.

Koulutuksessa käydään läpi sellaisia mittarilentämiseen liittyviä asioita, jotka ovat operatiivisen lentotoiminnan kannalta oleellisia, mutta eivät varsinaisten IR/ATPL-teorioiden aikana välttämättä nouse esille (mm. OFP:n käyttö, Part-NCO vs. OPS M1-5, M1-7, GPS-moodit, RAIM, ilmatilat, estevarat, lost comm procedures, holding, IAP:t, Jeppesenin lukeminen, approach brief, eri lähestymiset, CDFA, SRA/PAR, circling, SOP:t lähestymisissä).

Kurssin hinta on 290 euroa (sis. ALV 24 %). Jos päätät myöhemmin ottaa käytännön IR-kurssin, vähennetään näiden teorioiden hinta kurssimaksusta. Ilmoittautumiset pyydetään viimeistään 29.4.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info at aeropole.fi.

Tervetuloa!