EASA-hyväksyntä Diamond DA50 RG:lle

Euroopan ilmailuviranomainen on sertifioinut Diamondin uuden yksimoottoristen lentokoneiden lippulaivan, Diamond DA50 RG:n. Olipa tavoitteenasi helpottaa yrityksesi matkustamista tai nauttia ilmailun riemusta ystävien kanssa, tämä viisipaikkainen lentokoneuutuus täyttää tarpeesi.

 

Sisäänvedettävillä laskutelineillä varustettu Diamond DA50 RG on uuden sukupolven SEP (land) -luokan lentokone. Koneen keulalla voimaa on tuottamassa 300 hevosvoiman nestejäähdytteinen Continental CD-300 -moottori, joka takaa, että suorituskykyä riittää myös vaativammalle lentäjälle. Diamond on ottanut myös ympäristönäkökulman huomioon: mainiosta suorituskyvystään huolimatta DA50 RG kuluttaa vain 34 litraa JET A-1 -polttoainetta tunnissa.

Sisätilojen viimeistely on huippuluokkaa, ja ergonomiset nahkaistuimet takaavat mukavan lentomatkan. Lentäjän mukavuudesta huolehtivat Garmin G1000 NXi -avioniikkajärjestelmä ja GFC 700 -autopilotti.

Aeropole on virallinen Diamondin jälleenmyyjä Suomessa. Jos kiinnostuksesi heräsi, autamme mielellämme – ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!