Avoimet ovet Helsinki-Malmilla la 8.8.2020 klo 12-16

Legendaarinen Helsinki-Malmin lentoasema tarjoaa lentokoulutukselle historialliset puitteet lähellä Helsingin keskustaa. Kaikki ilmailusta kiinnostuneet tai jo valmiiksi yksityis- tai ammattilentäjän lupakirjaa harkitsevat ovat tervetulleita tutustumaan toimintaamme avointen ovien päivänä lauantaina 8.8.2020 klo 12-16! Paikalla on henkilökuntaa, opiskelijoita sekä konekalustoamme.

Järjestämme halukkaille myös ainutlaatuisen tilaisuuden osallistua Diamond Cadet -liikennelentäjäohjelmamme esivalintakokeisiin paikan päällä. Ilmoita halukkuutesi esivalintakokeeseen etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@aeropole.fi ja otsikolla ”OPENDOORS”. Kannattaa varata oma paikkasi heti – kokeita pystytään järjestämään vain rajattu määrä! Kokeeseen osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Löydät meidät ajamalla portista sisään lentokenttäalueelle, jonka jälkeen käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle – logomme ja hallimme ei voi jäädä huomaamatta!

Jos sinulla herää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä!