Joulun ja välipäivien aikainen lentotoiminta Helsinki-Malmin lentokentällä

Kouluttaminen sekä koneiden vuokraus jatkuvat joulun ja välipäivien aikana lähtökohtaisesti normaaliin tapaan. 

Malmin toimipisteessämme ei ole päivystävää henkilökuntaa pyhien alla la 24.12. – ma 27.12.2016 eikä la 31.12.2016 – su 1.1.2017. Parhaiten varmistat paikalla olomme vuoden viimeisten viikkojen aikana sopimalla tapaamisen etukäteen – (09) 5627 4600 tai info@aeropole.fi.

Lentotoiminta jatkuu Malmilla parhaan tietomme mukaan myös vuodenvaihteen jälkeen Malmin lentokenttäyhdistys ry:n turvaamana. Yhdistys tiedottaa muutoksista jäsenistölleen aika ajoin – Malmilta lentävien kannattaakin tukea yhdistyksen toimintaa liittymällä jäseneksi, jotta kaikki äänestämme jaloillamme Malmin toimintaedellytysten jatkuvuuden puolesta. Aeropolen vuokraus- ja koulutustoiminta tulevat jatkumaan vuonna 2017 mahdollisimman normaaliin tapaan myös Malmilla, samalla kun toimipisteemme etenkin Pirkkalassa ja Tikkakoskella vahvistuvat.